Til toppen

B&G TRITON2 SDW (WIRELESS WIND) PACK

  • 100% Duggfri
  • Stor skjerm 4,1''
  • Lett å bruke
Lager nettbutikk:
Leveringstid:12.03.2021 Ubekreftet
VNR: 8620-54

inkl. mva.

B & G

B&G TRITON2 Instrumentpakke (trådløs vind)

Triton² Fart/Dybde/Vind-pakke. Inneholder ett Triton² 4.1" farge display, DST800 Transducer, WS320 trådløs vindgiver med 20 meter kabel og ett NMEA2000 starterkit. Triton² displayet gir seilere en klar og visuell presentasjon av viktige instrumentdata som fart, dybde, wind, heading, AIS-mål, GPS-data og mye mer. Med en optisk limt skjerm og transflektiv LCD-teknologi er det ingen fare for dugg og sikrer eksepsjonell kontrast og synlighet i alle værforhold. Triton² kan enkelt integreres i ett NMEA2000 nettverk og kan kompineres med Triton² Pilot keypad og NAC Autopiloter for så å kunne styre autopiloten via instrumentet, og da få tilgang til B&G eget seilspesifikke autopilotsystem.

Optisk limt:
Optisk limt 4,1" LCD skjerm. Triton² skjermen er synlig i alle værforhold, natt og dag! Skjermen er 100% kondens og duggfri.

Effektiv LCD-Teknologi:
Transflektiv LCD-teknologi bruker reflektert lys fra omgivelsene til å forsterke synligheten i daglys, dette er det klareste seilinstrumentet på markedet. LED bakgrunnsbelysning gir
mulighet til å juster opp lysstyrken når det blir behov for dette, siden dette er LED vil strømforbruket være minimalt. 

Lett å bruke:
Triton² kombinerer touch og knappestyring av enkle og intuitive menyer. Du har også mulighet til å konfigurere dine egne menyer. 

Lavprofil design:
Med bare 8 mm høyde over dashbordet gir Triton2 ett pent utseende til en hver båt. Triton2 vil ikke være i veien, tau vil ikke henge seg fast.

NMEA2000
Triton² er NMEA2000 godkjent, dette betyr at du enkelt kan koble dette inn i ett eksisterende NMEA2000-nettverk. Og gir mulighet for utvidelser av systemet. 

Enkel installasjon:
Monteres enkelt ovenfra, klips holder panelet på plass og en monteringramme dekker de 4 skruehullene. Enkel kobling med NMEA2000 som både gir strøm til instrumentet og kobler det i nettverk med resten av dine NEMA 2000 enheter. 

Autopilot integrasjon:
Triton² kan vise B&G autopilotdata, og dersom du legger til ett Triton² Pilot keypad, har du ett komplett kontrollpanel for styring av autopiloten. 

I Esken:

Triton²
NMEA2000 starterkit
DST800 Transducer
WS320 Trådløs vindgiver

Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Butikk Plassering Beholding Informasjon
Butikk: Arendal Plassering: Beholding: Ikke på lager Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 17:00 * Lørdag 10:00 - 14:00