Skip to main content
Til toppen

LED-lyslister og LED-tape

LED-lyslister og LED-tape kan brukes for en rekke formål.

Indirekte belysning: Å belyse kantene på kabinen er en effektiv måte å skape volum og romfølelse. Lysslange, luyslister og LED-tape er enkle å tilpasse til de lengdene du trenger og enkle å bøye rundt kanter og lister. De gir også et homogent og jevnt lys uten å etterlate individuelle lyspunkter. Husk at lyskilden ikke skal være synlig, men kun miljøet de faktisk lyser opp! Legg dem i en list eller plastprofil for et pent og diskret resultat.

Belys mørke områder: Tenk spesielt på mørke områder og hjørner. Ved å integrere belysning i skap, oppbevaringsrom eller skott elimineres disse mørke «hullene» og romfølelsen forsterkes drastisk. Fordi LED genererer svært lite varme, er den perfekt for installasjon i små og trange rom.

Funksjonsbelysning: Bruk lett og funksjonell LED-belysning på steder som må lyses opp til maks, som i motorrom, skap og oppbevaringsrom. Disse plassene er ofte svært trange og vanskelig tilgjengelige og her ønsker man et godt arbeidslys slik at man kan utføre service ved behov. I vårt sortiment finner du funksjonell belysning med mange smarte festeanordninger og funksjoner som passer både i garderoben og den fuktige forankringsplassen.

Kjøpshjelp "Belysning i båt"
 

Visning
Sorter
Lenker
Min side