Skip to main content
Til toppen

Prosjektavtale

 

Prosjektavtalen 01.10.2023 til 30.04.2024

Vi i Maritim Båtutstyr har i en årrekke tilbudt våre kunder som jobber med ett restaureringsprosjekt, lager ett selvbygg eller rett og slett velger å gjøre oppgraderinger på båten en gunstig handleavtale.

Om vinteren har vi bedre kapasitet til og følge deg gjennom ditt prosjekt og hjelpe deg med valg av produkter, og gi generelle råd til hvordan løse utfordringer som måtte dukke opp i prosessen. Vi ønsker å bli kjent med deg og båten din gjennom ditt prosjekt, slik at vi på best mulig måte kan støtte deg gjennom prosjektet du holder på med. De siste årene ser vi at det blir færre og færre som får levert ett skrog og deretter bygger båten selv. Dette skyldes bla nye regler i forbindelse med CE-merking av egenbygget båt. Vi i Maritim Båtutstyr har derfor sett at flere nå ønsker å oppgradere båten de allerede har fremfor å kjøpe ett tomt skall.  Vi har derfor forsøkt å tilpasse prosjektavtalen slik at den kan passe bra for deg som også har ett mindre prosjekt gående. Vi har delt prosjektavtalen opp i flere kategorier og du kan lese mer om betingelsene i hver kategori under.

Vi ønsker deg lykke til med prosjektet og håper at Maritim Båtutstyr blir din leverandør av båtutstyr.

Du får også prosjektavtale når du handler på maritim.no. Alle kunder som legger inn ordrer over 10.000,- i perioden 1/10-23 tom 30/4-24 blir lagt som prosjektkunder. Rabatt vil ikke synes første gang du legger inn ordren, den blir manuelt lagt til ved behandling og effektuering av din ordre. Når dette er gjort vil du deretter se dine rabatterte priser ved innlogging på maritim.no. 

Prosjektpakke 1

Pakken passer for deg, som skal gjøre mindre oppgraderinger på båten. For å kvalifisere til denne pakken må førsteordren din være på min Kr. 10.000,-

Vi tilbyr følgende betingelser i pakke 1:
- Du får 5 til 10 % rabatt. Unntak er fast lavpris-produkter, kartplottere, ekkolodd og varer som allerede er på tilbud.
- Rabatten beholder du helt frem til 30/04-2024 ved supplering.

 

Prosjektpakke 2

Pakken passer for deg, som skal gjøre middels oppgraderinger på båten. For å kvalifisere til denne pakken må førsteordren din være på min Kr. 20.000,-

Vi tilbyr følgende betingelser i pakke 2:
- Du får 10 til 15 % rabatt. Unntak er kartplottere, ekkolodd  og varer som allerede er på tilbud.
- Du får også 4 % rabatt på fast lavpris-produkter.
- Rabatten beholder du helt frem til 30/04-2024 ved supplering.

 

Prosjektpakke 3

Pakken passer for deg, som skal gjøre større oppgraderinger på båten. For å kvalifisere til denne pakken må førsteordren din være på min Kr. 30.000,-

Vi tilbyr følgende betingelser i pakke 3:
- Du får fra 15 til 20 % rabatt. Unntak er kartplottere, ekkolodd og varer som allerede er på tilbud.
- Du får også 6 % rabatt på fast lavpris-produkter.
- Rabatten beholder du helt frem til 30/04-2024 ved supplering.

 

Generelle betingelser

Avtaleperiode:
Prosjektavtaler gjør vi i den perioden av året hvor vi har ekstra kapasitet, det vil si frem til 30.april 2024. Dette er siste frist for bestilling til disse betingelsene!

Fleksibel ordning:
Har du tegnet prosjektavtale i en av våre butikker, får du selvsagt prosjektrabatten i våre andre butikker også. 

Hva får jeg ikke rabatt på?:
Så sant ikke prosjektpakken din kvalifiserer deg til dette er det ikke rabatt på fast lavpris-produkter, kartplottere, ekkolodd og varer som allerede er på tilbud.  Men husk at disse varene er med på å øke totalsummen på din ordre, og vil derfor kanskje gi deg enda høyere rabatt på alt det andre du trenger.

Hva får jeg rabatt på?:
Alle varer som ikke er omhandlet i punktet over vil være varer du vil få rabatt på.

Lenker
Min side