Skip to main content
Til toppen

Bakkeline 100 Krok

  • For agnfiske
  • 100 kroker
261100
Lager nettbutikk:
Varenr.: 21020-01
inkl. mva.

Bakkeline med 100 kroker

Krok 7295 nr.7/2330 DT nr. 7, flipperline 3mm - forsyn nr. 3.

Bakkeline er et svært enkelt, morsomt og effektivt redskap i bruk.
Linen består av en hovedline påmontert forsyn og kroker. Du agner med det du har for hånden: makrell, sildebiter, reker, snegler,
blåskjell og lignende.

I utgangspunktet ligger linen på bunnen, men ved å feste et flyte- og synkeelement på hver 10. krok får man linen til å flyte opp.
Man kan bruke line på alle dybder, men redskapen er mest effektiv på noe dypere vann, fra 20 meter og nedover.
Linefiske kan utføres like effektivt hele året, men om sommeren er det normalt mest effektivt å fiske på dybder over 40 meter.

Eksempler på bruksmåter:
Fest i land med Iletau og stein i andre enden. Man bør bruke noe tau/snøre inne ved land, slik at settingen begynner på en viss dybde.
 Ile i begge ender. Når du starter settingen begynn med å slippe ut den ene blåsen med båten i fart. Vær sikker på at du har nok line til å nå bunnen. Første Ile kan godt være med spinkelt redskap og fungerer som en reserve dersom den andre skulle bli kuttet av båter eller lignende.
 
Flyteelement på eksempel hver 10. Krok. Bruk også bunnstein med samme avstand.
 
Linen kan settes sent om kvelden og trekkes tidlig om morgenen, eller den kan settes tidlig om morgenen og trekkes 2-3 timer senere. Dagsett kan også være effektivt, men da bør ettermiddag og kveld benyttes. Linen bør settes på noenlunde slett bunn.

HUSK: BLÅSENE MÅ MERKES MED NAVN ELLER BÅTNUMMER
SKITT FISKE!!!

 

Lenker
Min side