Til toppen

Brannslukker Maus Xtin Klein

  • Kompakt
  • Slukker klasse B- og C-branner
  • Etterlater ingen rester
Lager nettbutikk:
VNR: 15400-70
−328351

inkl. mva.

Maus Xtin Klein Brannslukker

Maus Xtin Klein er en liten, kompakt og effektiv brannslukker som slukker alle typer av småbranner. Samme slukningskraft som en 2kg pulverslukker.
En revolusjon innen brannsikkerhet.

Materialer: Plast og metall
• Lengde: 242 mm
• Diameter: 53 mm
• Vekt: 480 gram
• Brannklasser (i henhold til sertifikat) B - Bensin, C - Brennende drivstoff (bensin, olje, diesel osv.).
• Arbeider i: -28 ° C - + 48 ° C
• Slukketid: 9 sekunder.
• Slukkemiddel: Kaliumblanding (helt ufarlig og miljøvennlig)
• Kastlengde: 3 meter.
• Sertifikater: CE, Rina & BAM
• Resirkuler som "Brukt sprayboks".
 

Brannslukkeren aktiveres ved å trykke på utløserknappen, og slukker ild ved hjelp av aerosol som drivgass og kaliumbasert røyk. Kaliumrøyken legger seg over det som brenner og kveler ilden. Den produserer ingen slokkerester som ødelegger elektronikk, motorer eller tekstiler, og røyken er helt giftfri. Ha Maus liggende på en strategisk plass i båten, bilen eller hjemme så du har den raskt for hånden ved eventuell brann .

Etterlater ikke rester:
Når du bruker en tradisjonell pulverslukker, vil du skade mer med pulveret enn hva den faktiske brannen vil skade. Med MAUS-teknologi bruker vi en kaliumblanding som ikke etterlater rester. Kaliumblandingen skyter ut som en hvit tykk røyk som vil slukke brannen. Ingen forurensning betyr ingen dekontaminering.

Størrelse:
Slukkeren er bare 24 cm høy og veier bare 480 gram (som er 1/8 av en tradisjonell 2 kg pulverslukker), så den kan plasseres og tas med hvor som helst. Nøkkelen til en rask respons er hvor fort du kan få tak i en brannslukker og begynne å bekjempe brannen. MAUS vil alltid være innen rekkevidde for en arm: bak peppermøllen på kjøkkenet, i hanskerommet i bilen din, på sengestativet, i motorsykkelen din, på veggen i båthytta, ved siden av grillen osv.
 

Miljøvennlig:
Kaliumblandingen er helt miljøvennlig og giftfri.

Ingen vedlikehold:
Med 5 års levetid trenger du ikke noe kostbart vedlikehold. En tradisjonell pulverslukker må snus på hodet hver 6. måned for å kunne jobbe 100%. Hvis ikke pulveret inni blir til klumper og kapasiteten vil raskt reduseres. MAUS er også uten trykk, noe som gjør enheten enda mer stabil enn den tradisjonelle brannslukningsapparatet. Inne i MAUS-enhetene er det faste kaliumforbindelser som blir til nanopartikler når de først er aktivert og skyter ut den "hvite" kaliumbaserte røyk som vil stoppe brannen.

Avanserte branner:
MAUS Xtin Klein er sertifisert for å drepe avanserte branner i brennende væsker (som bensin, diesel osv.) og gassbranner. Svært vanlige branner ombord på båter og campingvogner.

Garanti:
Vi tilbyr 5 års garanti. Dette betyr at hvis det skulle være noe galt med enheten din, erstatter vi den med en ny. 

Teknologi:
Det faste stoffet i MAUS Stixx-serien og MAUS Xtin-serien består hovedsakelig av en kaliumforbindelse. Kaliumradikaler er veldig aktive og de avbryter de kjemiske forbrenningsreaksjonene ved å nøytralisere hydrogen, oksygen og hydroksidradikaler i flammen. På grunn av det faktum at aerosoler består av veldig små partikler i en gass, er resultatet et mer effektivt slukningsmiddel enn vanlig pulver. Et annet viktig trekk ved aerosoler er at partikkelens fallhastighet avtar med en mindre diameter ettersom overflaten blir stor i forhold til massen, noe som gjør luftmotstanden relativt stor i forhold til tyngdekraften. Dette resulterer i at partikler forblir suspendert i lengre tid og bidrar til en lengre inertitetstid og skaper en antennelsesbeskyttelse. Til sammen gjør disse faktorene PGA til et veldig effektivt slokkemiddel. Slukningseffekten per vektenhet er i området 3-10 ganger mer effektiv enn Halon.

Profesjonelle
MAUS effektivitet og brukervennlighet er kjent blant de ledende organisasjonene som har de høyeste kravene til brannsikkerhet og utstyr. Kunder inkluderer: Politiet, Ambulansen, PostNord (statlig eid postfirma i Skandinavia), Swedish Match, Sandvik, Anticimex, Govi (Europas største RIB-båtimportør), racingforeninger og mange flere.

 

 

 

 

 

Leveres med:

Maus Xtin Klein aerosolslukker, veggfeste og skruer, instruksjonsmanual

Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Butikk Plassering Beholding Informasjon
Butikk: Arendal Plassering:8A Fritid sikkerhet Beholding: 20+ Stk Informasjon:

Mandag - fredag 08:00 - 18:00 * Lørdag 09:00 - 14:00

Butikk: Kristiansand Plassering:4B Beholding: 2 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 18:00 * Lørdag 10:00 - 16:00

Butikk: Fredrikstad Rolvsøy Plassering:1 Beholding: 6 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 17:00 *  Torsdag 09:00 - 19:00 *  Lørdag  09:00 - 15:00

Butikk: Fredrikstad Floa Plassering:7B Beholding: 4 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 17:00 *  Torsdag 09:00 - 19:00 *  Lørdag  09:00 - 15:00

Butikk: Oslo Sofiemyr Plassering:4B Beholding: 4 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 18:00 * Lørdag 09:00 - 15:00

Butikk: Tønsberg Plassering: Beholding: 1 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 18:00 *  Lørdag  09:00 - 15:00

Butikk: Oslo Slependen Plassering:15B Beholding: 5 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 19:00 * Lørdag 09:00 - 17:00

 

Butikk: Bergen Damsgård Plassering:7B Beholding: 7 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 19:00 * Lørdag 09:00 - 16:00

Butikk: Stavanger Plassering:4 Beholding: 1 Stk Informasjon:

Mandag - Fredag 09:00 - 19:00 * Lørdag  09:00 - 15:00