Skip to main content
Til toppen

Garmin Compact Reactor 40 Autopilot Startpakke

  • Perfekt for utenbordsmotor
  • Uten betjening
  • Styres fra kartplotter
010-00705-06
EAN: 0753759189327
Lager nettbutikk:
Varenr.: 8568-32
inkl. mva.

Garmin Compact Reactor 40 autopilot, startpakke for mindre båter

Ideell for autopilotsystem på begynnernivå

- Inneholder autopilotkomponenter som trengs for å koble Compact Reactor 40 til en kompatibel kartplotter, inkludert kursberegningsenhet, elektronisk styringsenhet og pumpe
- Anbefales bare for båter med én påhengsmotor som er mindre enn 30 fot1
- 9-akset AHRS-system (Attitude Heading Reference System) uten løse deler
- Minimerer styrekursfeil, kursavvik, rorbevegelser og strømforbruk – samtidig som det gir en mer komfortabel tur for alle om bord
- Minimal konfigurasjons- og kalibreringstid

Den hydrauliske autopiloten Compact Reactor 40 er laget for båter som er kortere enn 30 fot, og den gjør at du får en pause fra roret mens autopiloten fortsatt holder kursen med middels til høy hastighet1. Len deg tilbake på broen, og nyt tiden på vannet mens det 9-aksede AHRS-systemet (Attitude Heading Reference System) uten løse deler sørger for en komfortabel tur.

Det er tilgjengelig i 3 ulike hovedpakker, og du kan konfigurere autopilotoppsettet avhengig av funksjonene du trenger, og hvor mye du vil bruke på utstyret. Du kan kjøpe startpakken (krever en kompatibel kartplotter2), du kan legge til den maritime autopilotkontrollenheten GHC™ 20, eller du kan legge til både GHC 20 og Shadow Drive™.

Autopiloten er enkel å montere med fleksible monteringsalternativer og rask og enkel konfigurering. Velg en hovedpakke med vår patenterte Shadow Drive-teknologi, så trenger du bare å dreie roret for å ta tilbake kontrollen eller holde stø kurs for å aktivere autopiloten. Den lar seg lett integrere med kompatibel Garmin-elektronikk, slik at du kan styre autopiloten fra kartplotterskjermen. Og det kan være smart å følge en autoveiledning3 (krever BlueChart® g2 Vision® HD-kart).

Egenskaper:

9-akset AHRS uten løse deler

Takket være en avansert 9-akset AHRS uten løse deler kan du montere Reactor 40 nesten hvor som helst, og i hvilken som helst retning. Dette systemet gir i tillegg minimalt med retningsfeil, kursavvik, rorbevegelser og strømforbruk – samtidig som alle om bord får en behagelig tur.

Reagerer på sjøforhold

Denne fantastiske autopiloten reagerer faktisk på havets påvirkning for å holde kursen. Selv når båten pitcher og ruller, kan du være trygg på at Reactor 40-autopiloten holder kursen for deg.

Minimal konfigurasjons- og kalibreringstid

Alle autopiloter krever en viss konfigurasjon og kalibrering. Vi vet at du helst vil komme deg på vannet, så vi har gjort denne prosessen så rask og enkel som mulig. Det er det vi kaller «The Power of Simple», enkelthetens kraft.

Helintegrering med Garmins kartplottere

Sammen med en kompatibel Garmin-nettverkskartplotter får du full kontroll over Reactor 40 uansett hvor du befinner deg på båten. I tillegg til å holde kursen i omtrent alle vær- og vindforhold, kan systemet også utføre en rekke forhåndsprogrammerte prosedyrer for dorging og søk. Pluss, med en kompatibel Garmin-kartplotter i nettverket og BlueChart® g2 Vision®- kart (selges separat), får du valgfrie funksjoner som autoveiledning1, som automatisk styrer GPS-baner.

Hold kontrollen med Shadow Drive-teknologi

Reactor 40-autopiloten inneholder patentert Shadow Drive-teknologi. Dermed kan du være trygg på at det er du som har kontrollen, selv når autopiloten er aktivert. Shadow Drive-systemet kobler automatisk fra autopiloten hvis roret dreies, slik at du har muligheten til å manøvrere båten. Autopiloten aktiveres automatisk når du holder en stø kurs.

Koble til nettverksenheter

Reactor 40-autopiloten betjenes med opptil tre GHC™-rorkontrollenheter. GHC-enheten kommuniserer med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nettverket, slik at autopilotens retningsdata enkelt kan deles med andre enheter. Dette gjør det mulig å benytte seg av MARPA og kartoverlegg når du er koblet til en Garmin-kartplotter. En valgfri håndholdt trådløs fjernkontroll er også tilgjengelig, men for høyeste nivå av brukervennlighet, kontrollerer du GHC-enheten ved hjelp av en kompatibel quatix® eller quatix 5 smartklokke med multisportfunksjoner.

I Esken:

Reactor 40 CCU (kursberegningsenhet)
1,0-liters pumpe
ECU (elektronisk styringsenhet)
Strømkabel for styringsenhet
Sammenkoblingskabel
Signal
NMEA 2000®-droppkabler (2 m)
NMEA 2000-strømkabel
NMEA 2000-T-kontakter
Hann- og hunnterminatorer
Dokumentasjon

Spesifikasjoner:

Enhetsmål, BxHxD: 10,9 x 11,2 x 4,8 cm (4,3 x 4,4 x 1,9 tommer)
Enhetsmål, BxHxD: 16,8 x 10,0 x 8,5 cm (6,6 x 3,9 x 3,3 tommer)
NMEA-utgang: NMEA 2000
Tilkoblingsspenning: 10 til 20V
Driftstemperatur: 5°F til 158°F (-15°C til 70°C)

Lenker
Min side