Skip to main content
Til toppen

Garmin GPSMAP 86i Maritim Håndholdt GPS m/Inreach

  • Maritim håndholdt GPS
  • InReach satelittkommunikasjon
  • 3'' Skjerm
010-02236-01
EAN: 0753759228866
Lager nettbutikk:
Varenr.: 8568-82
inkl. mva.

Garmin GPSMAP 86i Maritim håndholdt GPS

Maritim håndholdt GPS med inReach®-satellittkommunikasjonsfunksjoner

    - Vanntett, flytende design, 3'' fargeskjerm, lesbar i sollys, knappebetjening som gir enkel bruk på sjøen
    - Strøm båtdata fra kompatible kartplottere og instrumenter for å konsolidere informasjonen i det maritime systemet
    - Hold kontakten med inReach-satellittkommunikasjon og toveis tekstmeldinger via Iridium®-satellittnettverket med 100 % global dekning (krever et satellittabonnement)
    - Fungerer som en fjernkontroll for praktisk betjening av Garmin-autopiloten og utvalgte maritime FUSION®-produkter
    - Støtter BlueChart® g3-kart (tilleggsutstyr)
    - Justerbart GPS-filter jevner ut hastigheten og retningsindikasjonene over bølgene


 

 

Kast loss med GPSMAP® 86i . Uansett hvor du planlegger turen har du med deg en navigator som gir deg trygghet, med toveis satellittkommunikasjon og interaktiv SOS. Denne premium håndholdte enheten flyter og har en tretommers fargeskjerm som kan leses i sollys. I tillegg gjør trådløs tilkobling den til en virtuell utvidelse av det maritime systemet om bord, slik at du får økt oversikt og brukervennlighet.

Bli kjent med båten din

Synkroniser GPSMAP® 86i med kompatible Garmin-kartplottere og -instrumenter for å vise båtdata i sanntid på den håndholdte enheten. I tillegg kan den fungere som en fjernkontroll for praktisk betjening av Garmin-autopiloten og utvalgte maritime FUSION-produkter. Når du er underveis, jevner et justerbart GPS-filter ut hastigheten og retningsindikasjonene over bølgene for å få mer nøyaktig sporing.


 

Satellittkommunikasjon

Med innebygd inReach-satellitteknologi og flere tjenestealternativer hjelper1, GPSMAP® 86i deg med å holde kontakten over hele verden. Send og motta toveis tekstmeldinger, spor og del reisen din, og send om nødvendig et interaktivt SOS for å få nødhjelp fra et døgnåpent globalt overvåkningssenter via Iridium-satellittnettverket med 100 % global dekning. Du kan også motta værmeldinger rett på inReach-enheten din, slik at du kan ta velinformerte valg basert på forholdene lokalt eller ved neste destinasjon.
 


 

BlueChart g3-kart (tilleggsutstyr)

GPSMAP® 86i er preprogrammert med et basekart for hele verden. Du kan også kan legge til BlueChart g3 sjøkart, som gir deg bransjeledende dekning, klarhet og detaljer med integrerte Garmin- og Navionics®-data. Detaljerte konturer lar deg se 0.3 meter konturer, som gir en mer nøyaktig beskrivelse av bunnstrukturen for forbedrede fiskekart og detaljer i våtmarker, kanaler og havneoversikter.
 


 

Hold kontakten

Få smarte varsler rett på den håndholdte GPSMAP® 86i når du parkobler den med kompatibel smarttelefon. Du kan også synkronisere GPSMAP® 86i med Garmin Explore™-portalen for nettskystyring av favorittveipunktene, -sporene og -rutene dine. GPSMAP® 86i tilbyr Wi-Fi®-tilkobling, ANT+®-teknologi og trådløs Bluetooth®-teknologi for enkle trådløse oppdateringer og tilkoblinger. Når du skal på lange turer, gir det interne, oppladbare litiumionbatteriet opptil 35 timers batteritid i 10-minutters sporingsmodus2.

OBS! Krever et satellittabonnement

I Esken:

- GPSMAP® 86i håndholdt enhet med basekart for hele verden
- Brakett med strøm
- Festesnor
- USB til mikro-USB-kabel
- USB til 2-pinners kabel
- Festeanordninger
- Dokumentasjon

Spesifikasjoner:

 

Bluechart Kart G3
  • Autoguidance
  • Garmin og Navionics-data
  • Flere dekningsområder

  • Autoguidance
  • Garmin og Navionics-data
  • Flere dekningsområder
VM-9713-30
Se varianter
Fra:
Lenker
Min side