Skip to main content
Til toppen

Garmin Navionics Vision+

  • For nyere Garmin plottere
  • Enda bedreAutoguidance+
  • 3D visning og satelittbilder
Variant Pris

Garmin Navionics Vision+™ - microSD™/SD™

 

Med levende farger, et strømlinjeformet grensesnitt og kombinerte kart over havområder og innsjøer i en populær Navionics®-fargepalett er det enkelt å plotte inn kursen med Garmin Navionics+-kart, verdensledende sjøkart1

OBS! Det er ikke alle Garmin plottere som kan bruke denne karttypen. Se under "Spesifikasjoner" for kompatible enheter.

Alt-i-ett-kartløsning for Garmin kartplottere
Få tilgang til detaljrike kart over kystlinjer, innsøer, elver med mer. Integrert Garmin- og Navionics-innhold gir dekning for båtfolk over hele verden

Daglige kartoppdateringer
Kartene blir stadig forbedret med nytt og oppdatert innhold – så mange som 5000 oppdateringer gjøres hver dag. Det medfølgende ettårige abonnementet gir deg tilgang til daglige kartoppdateringer via ActiveCaptain-appen for smartenheter.

Auto Guidance+ teknologi
Den integrerte Auto Guidance+-teknologien2 kombinerer det beste fra de automatiske Garmin- og Navionics-rutefunksjonene og gir deg en foreslått havn-til-havn-kurs gjennom kanaler, viker, marinaer med mer.

Skyggelegging av dybdeområde
Med høyoppløselig skyggelegging av dybdeområder kan du velge opptil ti fargelagte alternativer og raskt vise de angitte måldybdene.

Konturer på opptil 0,5 meter
Fisk og naviger med forbedrede fiskekart med konturer på opptil 0,5 m som gir en klar visning av bunnstrukturen, samt detaljerte kart over kanaler, havner, marinaer med mer.

Skyggelegging av grunt vann
Med funksjonen for skyggelegging av grunt vann kan du skyggelegge på brukerdefinert dybde for å få et klarere bilde av grunt vann du bør unngå.

ActiveCaptain fellesskapet
Innhold hentet fra fellesskapet gir deg nyttige interessepunkter som marinaer, ankerplasser, farer, bedrifter med mer. Få anbefalinger fra båtfolk som har førstehåndserfaring med det lokale miljøet.

 

Premium funksjoner med Garmin Navionics Vision+

Skyggerelieff
Denne svært detaljerte skyggeleggingsfunksjonen3 kombinerer farger med skygger for å gi deg en lettforståelig og klarere visning av bunnstrukturen enn kun konturlinjer.

Satelittbilder med høy oppløsning
Satellittbilder med høy oppløsning gir enestående situasjonsforståelse.

Flyfoto
Krystallklare antenne- og overflatebilder av havner, marinaer, broer, brygger, båtslipper, demninger og navigasjonslandemerker gir deg en bedre forståelse av omgivelsene dine over vannlinjen.

 

3D Fisheye-visning
Dette undervannsperspektivet viser et 3D-bilde av bunnen og konturer som sett fra under vannlinjen. Grensesnitt med ekkoloddata for en tilpasset visning.

3D Marinereye-visning
Denne visningen viser et 3D-bilde av omgivelsene over og under vannlinjen.

Basert på rapporterte salg i 2020

Auto Guidance+ skal bare brukes til planlegging og erstatter ikke ansvaret du har for å navigere fartøyet på en sikker måte

Abonnement kreves. Et ettårig abonnement følger med ved kjøp av Navionics Vision+-kartløsningen. Det gir deg tilgang til daglige kartoppdateringer og nedlasting av ekstra innhold eller førsteklasses funksjoner som følger med kartproduktet.

 

MERK: Når du kjøper et nytt Garmin Navionics+- eller Garmin Navionics Vision+-kartprodukt, følger det med et ettårig abonnement. Abonnementet inkluderer tilgang til daglige kartoppdateringer og nedlasting av ekstra innhold, for eksempel rasterkart og premiumfunksjoner (høyoppløselig relieffskyggelegging, satellittbilder med høy oppløsning og ekkoloddbilder) der det er tilgjengelig. Kart og funksjoner som lastes ned i abonnementsperioden, forblir på kortet, men det kan ikke lastes ned noe ekstra innhold etter at abonnementet utløper.

For forhåndsprogrammerte kart kjøpt i butikk eller på nett, må abonnementet aktiveres. Garmin Navionics+- eller Garmin Navionics Vision+-kart krever at den kompatible kartplotterprogramvaren oppdateres til programvareversjonen for januar 2022 SW, som er praktisk forhåndsprogrammert på kartkortene.
Programvaren er også tilgjengelig for nedlasting fra ActiveCaptain®-appen eller via Garmin Express™-programvaren.

Når et Garmin Navionics+-kort settes inn i disse enhetene, kan det kun brukes på nettverk som ikke har flere enn fire kompatible kartplottere.
Sørg for at den kompatible plotteren har nyeste software. Hvis den har eldre software kan det være at den ikke støtter den nye kartografien og må oppdateres.
• Last ned software for GPSMAP her: https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=8743
Last ned software for ECHOMAP her: https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4749

Dekningsområder:

9720-20 Lista - Sognefjorden: Detaljert dekning av kysten fra Farsund til Måløy, inkludert Shetlandsøyene og Sognefjorden. Inkluderer detaljert dekning av Bergen, Haugesund og Stavanger

9720-21 Sognefjorden - Svesfjorden: Detaljert dekning av kysten fra Bergen til Namsos, inkludert Ålesund, Trondheim og Sognefjorden.

9720-22 Trondheim - Tromsø: Detaljert dekning av kysten fra Trondheim til Tromsø. Inkluderer Sandnessjøen, Bodø, Værøy, Langøya, Narvik, Vestfjorden, samt innsjøene Tjeggelvas, Hornavan, Uddjaur, Aisjaur, Fluka, Storavan; Revsundsjön og Storsjön i Sverige.

9720-23 Vestfjorden - Svalbard - Varanger: Detaljer dekning av kysten fra Vestfjorden til Vadsø, inkludert Tromsø og Narvik og Svalbard.

9720-24 Oslo-Hauges-Gøteborg: Detaljer dekning av den Norske og Svenske kysten fra Haugesund til Halmstad. Inkluderer Boknafjorden, Oslofjorden, Skagerrak, Mjøsa, Bandak, Kviteseidvatnet, Fåvatn, Norsjø, Heddalsvatnet, Telemarkskanalen og havner som Stavanger, Kristiansand, Oslo, Gøteborg.

9720-25 Oslo-Trelleborg-Danmark: Detaljer dekning av den Norske og Svenske kysten fra Flekkefjord til Ystad. Inkluderer hele den Danske kysten med Limfjorden, Kattegat, Øresund, Læsø, Bornholm og innsjøene Fryken, Siljan, Väneren, Vättern, Mjörn, Sommen, Nommen og Bolmen i Sverige. Havner inkluderer Oslo, Kristiansand, København, Aarhus, Gøteborg og Malmö.

9720-30 Norge og Svalbard: Detaljert dekning av hele Norges kyst pluss deler av Sverige. Inkluderer Olsofjorden, Sognefjorden, Vestfjorden, Jan Mayen, Svalbard, Mjøsa, Bandak, Kviteseidvatnet, Flåvatn, Norsjø og Telemarkskanalen, pluss Vänern, Vättern, Trollhätta og Göta kanal i Sverige. Havner inkluderer Gøteborg, Kristiansand, Stavanger, Vergen, Trondheim, Tromsø, Narvik.

9720-31 Skagerak og Kattegat: Detaljert dekning av Skagarak og Kattegat. Inkluderer kysten fra Kristiansund til Gävle i Sverige, Aaland, Turku i Finland, Gotland og Bornholm, Szczecin Lagune, Kielkanalen og hele Danmark. Havner inkluderer Oslo, Malmö, Stockholm, København, Aarhus, Hamburg. Innsjøer som Vänern, Väatern, Mjörn, Sommen og Uddjuar i Sverige, samt Mjøsa, Bandak, Flåvatn, Norsjø, Telemarkskanalen m.m.

Kompatible enheter

Echomap: UHD72cv, UHD72sv, UHD 92sv, Ultra 102sv, Ultra 122sv
GPSMAP: 1022, 1022xsv, 1222, 1222xsv, 1222xsv Plus, 1223, 1223xsv, 723, 723xsv, 8410, 8410xsv, 8412, 8412xsv, 8416, 8416xsv, 8417, 8700 Black Box, 922xs Plus, 923, 923xsv

Lenker
Min side