Til toppen

Garmin Panoptix LiveScope System

  • Live ekkolodd
  • fremoverseende
  • Skarpe bilder
Lager nettbutikk:
VNR: 8568-55
010-01864-00

 

Garmin Panoptix LiveScope System

Med Garmins erfaring innen ekkoloddteknologi videreutviklet de Panoptix™.

- Se svært detaljerte, lett forståelige ekkoloddbilder i sanntid av struktur, agn og fisk som svømmer under og rundt båten, også når båten står stille
- Juster enkelt svingeren slik du ønsker. Rett den forover for å se rundt båten, eller rett den nedover for å se rett under båten
- Se utrolig skarpe ekkoloddbilder opptil 61 meter ned og unna i sanntid
- Attitude Heading Reference-systemet (AHRS) stabiliserer ekkoloddvisningen på kartplotterskjermen, selv under vanskelige forhold
- Den enkle Garmin Maritime Network-kontakten med plug-and-play gjør det enkelt å installere og sømløst integrere med din kompatible Garmin-kartplotter


Dette er den mest innovative ekkoloddteknologien noensinne. Panoptix LiveScope er et sanntids ekkolodd. Du kan faktisk se lett forståelige ekkoloddbilder i sanntid av fisk som svømmer nær en tydelig definert struktur. Du kan til og med se agnet mens du sveiver det inn. Og båten trenger ikke å være i bevegelse. Disse bildene er så klare og presise at du med litt øvelse kanskje kan skille mellom ulike fiskeslag.

To moduser i én svinger

Du får både LiveScope™ Down- og LiveScope™ Forward-modus i én svinger. Det er enkelt å justere svingerens modus til å passe til fisketeknikkene dine. Bruk LiveScope Forward til å se utrolig klare bilder av strukturer og svømmende fisk rundt båten, og bruk LiveScope Down til å se direkte under båten. Visningen oppdateres automatisk på din kompatible Garmin-kartplotter. AHRS-stabilisering holder ekkoloddvisningen stødig, selv under tøffe forhold.


Med LiveScope Down-modus kan du se lett forståelige ekkoloddbilder av struktur og svømmende fisk i sanntid med utrolige detaljer under båten – fra en avstand på opptil 61 meter – selv mens båten er i ro.

Panoptix LiveScope Forward
 


LiveScope Forward-modus er et utmerket verktøy til speiding før du kaster. Du ser svært detaljerte og lett forståelige ekkoloddbilder med utrolige detaljer i sanntid av struktur og svømmende fisk rundt hele båten – fra en avstand på opptil 61 meter – selv mens båten er i ro.
Ekkoloddsystemet Panoptix LiveScope omfatter et kompakt GLS 10-ekkolodd i en forseglet enhet med LVS32-svinger og enkel Garmin Marine Network plug-and-play-kontakt, noe som gjør det enkelt å installere og sømløst integrere med din kompatible Garmin-kartplotter. Bruk svingeren som en ekstra, tradisjonell ClearVü-ekkoloddkilde til å se en historisk fremstilling av strukturene og fiskene under båten.
 

I Esken:

LiveScope GLS 10-ekkolodd i en forseglet enhet
Panoptix LVS32-svinger
Brakett til dorgemotorsylinder
Brakett til dorgemotorskaft
Hekkmontering
Lade-/datakabel
2 meter Garmin Marine Network-kabel, liten kontakt
Nettverksadapterkabel
Festeanordninger
Documentation

Spesifikasjoner:

 

Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Butikk Plassering Beholding Informasjon
Butikk: Arendal Plassering: Beholding: Ikke på lager Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 17:00 * Lørdag 10:00 - 14:00

Lignende produkter