• Garmin Quatix 3 , Marineklokke - slideshow 1
  • Garmin Quatix 3 , Marineklokke - slideshow 2
  • Garmin Quatix 3 , Marineklokke - slideshow 3
  • Garmin Quatix 3 , Marineklokke - slideshow 4
  • Garmin Quatix 3 , Marineklokke - slideshow 5
  • Garmin Quatix 3 , Marineklokke - slideshow 6

Garmin Quatix 3 , Marineklokke

Varenummer: 9590-31
Lagerbeholdning nettbutikk:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Quatix 3 er GPS-smartklokken for deg som elsker å være på sjøen.
Med viktige funksjoner for motorbåt, fiske og seiling og et design som tiltrekker seg oppmerksomhet, selv på land, er den mer enn en klokke – den er et slitesterkt verktøy som strømmer data fra kompatibel Garmin-elektronikk.

Quatix 3 leveres med en rekke marinefunksjoner som blant annet fisketeller og konkurransetidtaker, startlinje- og bauteguide for seilere og ankervakt. Med smartfunksjonalitet ser du varsler om e-post, sms, anrop, kalendervarsler og mer. I programvaren inkluderes også aktivitetsmåling og multisport-funksjoner for løping, fotturer, svømming, sykling og mer.

Fiskere som er ute etter storfisk, vil like spesialfunksjonene som er tilgjengelige med quatix 3. I tillegg til å ha navigasjonsfunksjonene og frittstående MOB-knapp lar quatix 3 deg også strømme og vise NMEA 2000-data, for eksempel dybde, hastighet, vanntemperatur og mer, direkte på håndleddet ditt, uansett hvor du er på båten. Det innebygde barometeret overvåker det barometriske trykket for å hjelpe deg med å oppdage skiftende værforhold, og du kan laste ned de mest oppdaterte tidevannstabellene for området med smarttelefonen

Quatix 3-klokken er ikke bare for båtliv og marinebruk. Padlefunksjonene lar deg spore åretak og frekvens og lage et effektivitetsresultat. Den gir deg også tidevannsinformasjon for surfing og tilpasningsmuligheter for aktivitetsfunksjoner. På land blir den en multisportklokke for løping, fotturer, svømming, sykling og mer. Klokken leveres også med funksjoner for aktivitetsmåling som teller skritt, kalorier og trappetrinn. Når dagen er ferdig, sporer den søvn. Den overvåker total mengde søvn og periodene med bevegelse eller dyp søvn.

Quatix 3 er vanntett ned til 100 meters dyp og har en batterilevetid på inntil 20 timer i GPS-modus, 50 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus og seks uker i klokkemodus (avhengig av innstillingene).

I esken:

  • quatix 3-klokke med blå klokkerem i silikon
  • Rem i skinn (verktøy inkludert)
  • USB-lade-/-datakabel
  • Nettadapter
  • Dokumentasjon

Dokumentasjon

Brukermanual
Last ned

Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. 

Butikk Informasjon Plassering Beholding
Butikk: Arendal Informasjon:

1. August til 31. Mars: Mandag - fredag 09:00 - 17:00 Lørdag 10:00 - 14:00.
1. April til 31. Juli: Mandag- Fredag 09:00 -18:00 (Torsdag 20:00). Lørdag 10:00 - 15:00

 

Plassering: Beholding: Ikke på lager
Butikk: Oslo Slependen Informasjon:

Mandag - fredag    09:00 - 19:00 Lørdag    09:00 - 17:00

Plassering:Lager 2 G Beholding: 1 Stk