Til toppen

Garmin Quatix 5 Marineklokke

  • Smartklokke
  • Aktivitetsmåler
  • Autopilotkontroll
Lagerbeholdning nettbutikk:
Se lagerstatus alle butikker
VNR: 9590-33
010-01688-40

inkl. mva.

Garmin

Garmin Quatix 5

Garmins nyeste maritime smartklokke med multisportfunksjoner er basert på den populære fēnix® 5-plattformen, og den har omfattende tilkoblingsmuligheter for bruk på båter. Du kan koble klokken til kompatible kartplottere og andre enheter fra Garmin for å strømme data til quatix 5-klokken, inkludert om hastighet, dybde, temperatur og vind. Klokken er kompakt og stilig, remmene kan byttes i en håndvending, og den har avanserte treningsfunksjoner og pulsmåling på håndleddet. quatix 5 har innebygde aktivitetsprofiler og ytelsesmålinger for stående padling (SUP),svømming.og kanopadling, slik at du kan registrere alle aktivitetene dine.

Ta kontrollen uansett hvor du befinner deg om bord
Takket være avansert autopilotkontroll og ekstern markering av veipunkter kan du holde kontrollen over fartøyet selv om du ikke står ved roret. Med quatix 5 kan du koble til en GHC™ 20 autopilotkontrollenhet for å styre båten, svinge og endre kurs. Du kan også markere veipunkter eksternt. Det betyr at du kan legge til et veipunkt på quatix 5 og synkronisere dette automatisk med den tilkoblede kartplotteren.

 

Garmins SailAssist™-funksjoner
Er du en regattaseiler, holder det ikke å beregne starttiden – du må visualisere starten. Du kan se en virtuell startlinje på quatix 5, der to veipunkter markerer startlinjen. Du vil også kunne se avstanden til startlinjen, basert på avstanden til den virtuelle startlinjen. Du får også en tidtaker som teller ned til regattaen starter. Hvis den virtuelle startlinjen synes, får du også se hvor lenge det er til du krysser startlinjen. Med bauteguiden kan du se fartøyets forhold til vinden og deretter enkelt kalibrere babord/styrbord bautevinkler med et knappetrykk.

Registrer data om vannsport
Du kan bruke quatix 5 når du padler stående eller i kano. Klokken registrerer antall tak, distanse per tak og total distanse, og i tillegg kan du registrere runder. Når du står vannski, kan du sjekke båtens hastighet på q-klokken.

Naviger både til lands og til vanns
quatix 5-klokken er utstyrt med sensitive funksjoner for GPS-navigering og posisjonssporing, i tillegg til KBH-sensorer (kompass, barometer og høydemåler. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske 3-aksede kompasset hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke. Klokken har også et internt gyroskop som gir nøyaktigere posisjoner og lenger batteritid i UltraTrac-modus.

Underholdningsfunksjoner
Du kan faktisk kontrollere underholdningssystemet om bord med quatix 5. Med den innebygde FUSION-Link Lite-appen kan du kontrollere tilkoblede StereoActive-produkter og andre modeller med ANT-funksjon (RA70/BB100).

Innebygd aktivitetsmåling
quatix 5 kan spore de fysiske aktivitetene dine både til lands og til vanns. Klokken har Elevate-pulsmåling på håndleddet som sørger for overvåking døgnet rundt uten behov for pulsbelte. quatix 5 har også avanserte treningsfunksjoner, inkludert statistikk og aktivitetsprofiler for idretter og aktiviteter som blant annet løping, sykling, svømming, fotturer og golf.

 

Omfattende tilkoblingsmuligheter
Ved hjelp av smartvarsler2 kan du motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på quatix 5-klokken – uansett du om er på båten, i skogen, på golfbanen eller bare borte fra skrivebordet. Klokken har også andre tilkoblingsfunksjoner, inkludert automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, og deling på sosiale medier via de kostnadsfrie appene Garmin Connect og Garmin Connect™ Mobile.

Alltid imponerende
Den slanke og stilige designen gjør inntrykk både til lands og til vanns. quatix 5 har Garmins eksklusive QuickFit™-remsystem, slik at du kan bytte remmer raskt, enkelt og uten verktøy. Den leveres også med forhåndsinstallerte urskiver du kan endre som du ønsker. Den er også kompatibel med Connect IQ der du kan laste ned flere gratis urskiver og aktivitetsapper.

1 - Aktivitetssporingens nøyaktighet
2 - Når parkoblet med en kompatibel telefon.

 

I Esken:
Quatix 5 med QuickFit™ 22-klokkerem i blått silikon
Lade-/datakabel
Dokumentasjon
 

Spesifikasjoner:

 

Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Butikk Plassering Beholding Informasjon
Butikk: Arendal / Nettbutikk Plassering: Beholding: 4 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 08:00 - 18:00 * Lørdag 09:00 - 14:00

Butikk: Fredrikstad Rolvsøy Plassering:Kasse Beholding: Estimert lev.tid 3-5 dager Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 17:00 *  Lørdag  10:00 - 15:00

Butikk: Oslo Slependen Plassering:Steiner HD Beholding: 2 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 19:00 * Lørdag 09:00 - 17:00

Butikk: Bergen Damsgård Plassering:Skuffe 5 Beholding: 1 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 19:00 *  Lørdag 09:00 - 16:00

Butikk: Stavanger Plassering:11A Beholding: Estimert lev.tid 3-5 dager Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 19:00 * Lørdag  09:00 - 15:00

Garmin GNT 10 NMEA 2000-sender/mottaker

  • NMEA2000 Sender/Mottaker
  • Trådløs
  • Kompatibel med Quatix5
010-01134-00
9590-26
På nett: