Til toppen

Glomex Zigboat starterkit

  • Trådløs overvåking
  • Zigbee teknologi
  • Mange sensorer
Lagerbeholdning nettbutikk:
Se lagerstatus alle butikker
VNR: 9560-70
ZB101

inkl. mva.

ZigBoat Starterkit

Zigboat er ett 100% trådløst system for overvåkning og samspill med båten via en applikasjon på din smarttelefon/nettbrett. Zigboat lar deg motta
SMS-varsler og når ZigBoat gatewayen er tilkoblet internett motta varsler i applikasjonen på telefonen. ZigBoat benytter Zigbee teknologi, noe som gir
strømsparende sensorer som gjør at batteriene kan vare opp til 5 år.

Gateway
Gatewayen er selve hjerte i systemet, denne er basert på en åpen plattform og du kan koble til så mange sensorer du ønsker til denne. For eksempel via en WebBoat 4G antenne
som du finner som tilbehør til denne pakken, vil gatewayen sende deg "push varsler" til din mobiltelefon om en alarm skulle gå.

Batterisensoren
Viser batteriets spenning. Og varsler dersom spenning faller under 11,8 Volt.

Magnetsensoren
Varsler om dør eller luke åpnes/lukkes

Vannsensoren
Monteres i kjølen på båten i ønsket nivå, dersom vann trenger inn og kommer opp til sensoren vil alarmen gå, og du vil få varsel på telefonen (om tilkoblet internett)

ZigBoat er:
Enkel å montere Plug & Play:
Ingen kabling er nødvendig, sensorene kobles trådløst til Gatewayen ved å skrive inn koden bak på sensoren inn i applikasjonen på telefonen.

Sikker:
ZigBoat bruker "real-time" og kryptert Peer-to-peer kommunikasjon mellom Gateway og din telefon noe som gjør at ingen kan fange opp dine signaler.

Fleksibel og bygget for fremtiden
Allerede finnes det mange sensoren, men systemet er bygget for å kunne utvides og det kommer stadig nye produkter som kan tilkobles.

I esken:
Gateway
Batterisensor
Vannsensor
Magnetkontakt
Batterier til sensorene

Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Butikk Plassering Beholding Informasjon
Butikk: Arendal Plassering: Beholding: 10 Stk Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 17:00 * Lørdag 10:00 - 14:00