Skip to main content
Til toppen

Omnia Fritidsovn

  • Ovn for kokebluss
  • Over og undervarme
  • Steke, bake etc.
1001
EAN: 7350029450014
Lager nettbutikk:
Varenr.: 5153-00
Omnia
inkl. mva.

Fritidsovn

Med Omnia får du nybakt brød og deilig ovnsmat rett fra komfyrvarmen.
Omnia er enkel å bruke, lett, tar liten plass og krever ingen installasjoner.

Omnia er en velprøvd konstruksjon med tre deler som sammen gir over- og undervarme. De tre delene skal alltid brukes sammen.
Omniaformen er en spesialdesignet rund form med hull i midten. Den står på en skålformet underdel som også har et hull i midten. Skålformen leder varm luft fra varmekilden langs bunnen av Omniaformen og gir undervarme. Hullene i underdelen og Omniaformen gjør at komfyrvarmen går opp gjennom konstruksjonen, treffer lokket og gir overvarme. Lokket har ventilasjonshull.

Kan brukes på alle varmekilder unntatt induksjon. Husk at effekten og dermed varmen varierer mellom forskjellige komfyrer. Hvis du ikke har brukt Omnia før, kan du prøve en enkel oppskrift, for eksempel en ferdig sukkerbrødmiks, for å finne riktig varme på komfyren.

 Oppskrifter følger med.

 

 

Spesifikasjoner

Underdel i rustfritt stål, kvalitet SS430.
Formen og lokket er av aluminium.
Ø: 250 mm
Høyde: 70 mm
Total høyde: 140 mm
Vekt: 0,5 kg 
Volum: 2 liter

Omnia Folieform 5pk
  • Folieform
  • Fungerer som et kjøleelement i bagen/kjøleboks
  • 5pk med lokk

  • Folieform
  • Fungerer som et kjøleelement i bagen/kjøleboks
  • 5pk med lokk
1120
På nett:  
Frakt: 59,-
Omnia Kokebok
  • Svensk tekst
  • 64 sider

  • Svensk tekst
  • 64 sider
1360
På nett:  
Omnia Muffinsform
  • Muffinsform
  • BPA-fri silikon
  • Tåler opp til 260 grader

  • Muffinsform
  • BPA-fri silikon
  • Tåler opp til 260 grader
1320
På nett:  
Omnia Silikonform v2.0
  • Non-stick silikonform
  • For bakverk etc.
  • Temperaturområde: -30ºC til +260ºC

  • Non-stick silikonform
  • For bakverk etc.
  • Temperaturområde: -30ºC til +260ºC
1307
På nett:  
Omnia Stekerist
  • Indirekte steking
  • Dampkoking m.m.

  • Indirekte steking
  • Dampkoking m.m.
1104
På nett:  
Lenker
Min side