Skip to main content
Til toppen

Raet-Sørlandets nasjonalpark

  • Omhandler Raet nasjonalpark
  • 300 sider
  • Rikt illustrert
Lager nettbutikk:
Varenr.: 9414-67
inkl. mva.

Praktboka RAET – Sørlandets nasjonalpark viser Norges nyeste nasjonalpark i hele sin bredde – fra Valøyene i Grimstads skjærgård til skjærgården rundt Lyngør fyr i Tvedestrand.

Innholdet spenner fra omtale av naturverdier verd å verne om – både på land og i sjø til kystlandskap med kvaliteter vi setter utrolig høyt.
Raet nasjonalpark har fått navn etter et geologisk fenomen som har satt sitt preg på kyststripa mellom Tvedestrand og Grimstad – både over og under vann – og i boka RAET – Sørlandets nasjonalpark får du et innblikk i hvordan skjærgården ble til og hvorfor disse naturområdene har så stor verdi at de nå har fått status som nasjonalpark.

Boka er en sterkt visuell praktbok i stort format hvor teksten spiller på lag med bildene, og hvor bildene både er støttespillere og solister. Her vises naturen slik vi kjenner den og slik vi kanskje aldri har sett den. Dette er både en bok til å bli klok av og til å bli begeistret av. Vi mener at dette er årets mest aktuelle gavebok til alle som er glad i Norsk natur og i naturkvaliteter på land og i sjø langs denne delen av Sørlandskysten.

Innbinding: Innbundet med vareomslag.
Forfatter: Jan Atle Knutsen, Øivind Berg, Øystein Djupedal
300 sider, rikt illustrert
Utgivelsesår: 2017
 

Lenker
Min side