Skip to main content
Til toppen

Raymarine VHF Ray 53

  • Kompakt marin VHF
  • Innebygget GPS-/GNSS-mottaker
  • Lydutgangstilkobling for valgfri passiv fjernhøyttaler
E70524
EAN: 723193826928
Lager nettbutikk:
Varenr.: 12112-40
Raymarine
inkl. mva.

Raymarine Ray53 VHF med GPS

Raymarines Ray53-radio er liten i størrelse men stor i funksjoner og ytelse. Ray53 er en fullfunksjonell VHF-marineradio med klasse D Digital Selective Calling (DSC) og en innebygd GPS-mottaker. Du kan programmere båtens MMSI-nummer inn i Ray53 og umiddelbart dra nytte av de forbedrede ringe- og sikkerhetsfunksjonene til DSC.

Hovedfunksjoner

  • Kompakt marin VHF med Digital Selective Calling
  • Innebygget GPS-/GNSS-mottaker med tilkoblingspunkt for en valgfri ekstern antenne
  • NMEA2000- og NMEA0183-nettverk for integrering med innebygde systemer
  • Lydutgangstilkobling for valgfri passiv fjernhøyttaler (A80542)
  • Overflate- og trunnion-monteringssett inkludert
  • Stylet for å komplimentere Axioms familie av multifunksjonsskjermer

Produktbeskrivelse

  • Integrert GPS-mottaker

Raymarines nye VHF Ray53 er liten i størrelsen, men stor når det kommer til funksjoner og ytelse. Dette er en komplett marine VHF-radio med klasse D selektiv samtale (DSC) med innebygd GPS-mottaker, og har muligheten for å koble til en ekstern GPS-antenne hvis monteringen gjøres utenfor GPS-mottak. Bare skriv inn båtens MMSI-nummer direkte i VHF og få tilgang til DSCs forbedret samtaler og sikkerhetsfunksjoner. Ray53 er utstyrt med en lett tilgjengelig nødknapp, stort display med lettlest tall og brukervennlige menyer for enkel håndtering.  

Ray53 er utstyrt med standard NMEA2000- og NMEA0183 nettverkstilkoblinger for enkel tilkobling til det eksisterende systemet på båten.  Den har fleksible monteringsmuligheter, og pakken inkluderer monteringsbrakett og at den enkelt kan monteres i skruehull foran. 

Spesifikasjoner - Ray53 (E70524)
Vanntett: IPx6 og IPx7 Strømforsyning
: 12v
Strømforbruk: Overføring 6A Mottak 2A Dvalemodus 0.6At
Overføringseffekt: 25w
Tilkoblinger: NMEA2000 og NMEA0183

I pakken
Ray53 VHF
Monteringsbrakett og monteringsdetaljer
Solbeskyttelse
Manualer

Raymarine har i over 80 år levert produkter av meget høy kvalitet innen marinenavigasjon, ekkolodd, autopiloter og marineelektronikk til både store og små båter. Produktene kjennetegnes av sin brukervennlighet og enkle installasjon, sitt design og den tydelige visuelle kommunikasjonen, samt et stort antall brukervennlige funksjoner. Et bra navigasjonssystem høyer både opplevelsen og sikkerheten ombord og det gjør virkelig Raymarines produkter.

Lenker
Min side