Til toppen

Simrad Autopilot for Hydraulisk Styring Outboard Pakke

  • Perfekt til utenbordsmotor
  • Styres fra kartplotter
  • Leveres komplett!
Lagerbeholdning nettbutikk:
Se lagerstatus alle butikker
VNR: 8515-52
000-11748-001

inkl. mva.

Simrad

Simrad Outboard hydraulisk autopilot.

Autopiloten kan bare betjenes via en Simrad GO XSE-, NSS evo2- og NSO evo2-skjermer, Lowrance eller B&G MFD kartplotter, og passer for båter opp til 30 fot med en motor.
som gir rimelig automatisk styring for hydraulisk styrte motorer. Pakken inneholder alt du trenger for å montere piloten til den hydrauliske styringen.

Hovedfunksjoner:
- Styr båten mot en kurs, et veipunkt, en rute eller en markør med kontroll fra en Simrad GO XSE-, NSS evo2- eller NSO evo2-skjerm.
- Enkel oppsettsveiledning fører deg gjennom første installasjon.
- Enkel å installere og koble til kontakten uten komplisert kabelføring.
- Opprett ruter med ett trykk fra lagrede spor.
- Gjenta ruten med automatiske svingmønstre.
- Virtuell rortilbakemelding (VRF) gjør det enklere å installere piloten, og gjør at du ikke trenger posisjonssensor for roret.
- Leveres med ett-touch knapp for montering på dashbord for å sette piloten i Auto/Standby
- NAC1 plug and play koblinger, ingen terminering eller avmalting av kabler nødvendig.
- Effektiv og stillegående 0.8 liters hyrdaulikkpumpe.


Integrering med Simrad GO- / NSS evo2- / NSO evo2-navigasjonssystem

Simrad-autopilotpakken for hydraulisk styring for utenbordsmotoren er utformet utelukkende for kontroll av Simrad-navigasjonssystemer og inkluderer eller krever ikke en egen styreenhet. Den er perfekt for mindre fartøy med begrenset plass ved roret. Angi en kurs, styr mot et veipunkt, eller følg en forhåndsdefinert rute, rett fra den eksisterende berøringsskjermen – eller ta kontroll og styr med presisjon.

Dashbordmontert auto/standby-knapp

Simrad-autopilotpakken for hydraulisk styring for utenbordsmotoren inneholder en dashbordmontert auto/standby-knapp du kan montere ved styreposisjonen. Den gjør det enkelt å aktivere autopiloten og ta manuell kontroll umiddelbart.

Automatiske svingmønstre

Forhåndsangitte svingmønstre utfører manøvrer som U-svinger på enkle og drivstoffeffektive måter, mens mer kompliserte svingmønstre kan brukes for eksempel når du fisker eller leter etter steder å dykke, eller kartlegger innsjøer med Insight Genesis og det innebygde ekkoloddet eller en nettverkstilkoblet SonarHub-ekkoloddmodul.

Dybdekontursporing

Simrad-autopilotpakken for hydraulisk styring for utenbordsmotor kan styre automatisk langs en dybdekontur ved hjelp av dybdemålinger i sanntid, som innhentes av navigasjonssystemets innebygde ekkolodd eller en ekkoloddmodul på nettverket. Dette passer perfekt for fiskere som fisker fra benk eller der vannet brått blir dypere, men er også en utmerket måte å ta et pittoreskt cruise lands kysten, siden en trygg dybde under båten opprettholdes automatisk.

Svært stille 0,8 l hydraulisk pumpe

Simrad-autopilotpakken for hydraulisk styring for utenbordsmotor inneholder en svært effektiv PUMP-1 0,8 liters hydraulisk girpumpe som er egnet til å drive hydrauliske styresystemer på fartøy med innenbordsmotorer eller enkle eller doble utenbordsmotorer under 10 m (35 fot). Svært effektiv 12 V betjening er egnet for små fartøy, mens den stillegående betjeningen gjør at du kan nyte tiden på vannet mest mulig.

Virtuell rortilbakemelding

Simrad virtuell rorteknologi gjør autopiloten enklere å installere og vedlikeholde. Den gjør at NAC-1 ikke krever installering av en separat tilbakemeldingsenhet for sporing av utenbordsmotorens posisjon på fartøy med enkle eller doble utenbordsmotorer.

Posisjonssensor for roret (ekstrautstyr)

På fartøy med innenbordsmotorer kan en RF25N-posisjonssensor for ror (selges separat) brukes til å måle rorposisjonen nøyaktig. Det sørger for jevn autopilotdrift og en nyttig indikasjon på rorvinkelen på skjermen ved roret. RF25N leveres med en kabel på 5,5 meter (18 fot) med en Micro-C-kontakt for enkel tilkobling til båtens NMEA 2000®-nettverk.

Enkel å installere, alt inkludert

Denne omfattende pakken inneholder alt for å installere selv eller få installasjonen utført av håndverker (fullstendig liste nedenfor) på fartøy med enkle eller doble utenbordsmotorer. Detaljerte instruksjoner følger med, og plug-and-play-kontaktene på NAC-1-autopilotdatamaskinen gjør installasjonen enkel og rask.

I Esken:
- NAC-1-autopilotcomputer
- PUMP-1 reversibel hydraulisk pumpe 0,8l
- Point-1AP-kompass + GPS-sensor
- Monteringssett for hydraulisk pumpe – alt du trenger for tilkobling til det eksisterende hydrauliske systemet, inkludert T-kontakter, slanger og olje.
- Auto/standby-knapp – monteres hvor som helst på dashbordet og endrer autopilotinnstillingen fra STBY- til AUTO-modus med ett trykk.
- NMEA 2000®-nettverkssett

 

Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Butikk Plassering Beholding Informasjon
Butikk: Arendal / Nettbutikk Plassering: Beholding: Ikke på lager Informasjon:

Mandag - fredag 09:00 - 17:00 * Lørdag 10:00 - 14:00

000-12607-001
8520-51
På nett:  

Simrad RF25N Rorføler NMEA2000

  • Rorresponsenhet
  • NMEA2000
  • Enkel montering
000-10756-001
8620-46
På nett: