Skip to main content
Til toppen

Simrad Autopilotpakke med NAC-2 Precision-9 NMEA2000 Kabler

  • For båter opp til 10m
  • Virtuell rorgiver
  • Plug-and play-kontakter
000-13337-001
EAN: 9420024155653
Lager nettbutikk:
Varenr.: 8620-87
inkl. mva.

Simrad NAC-2 VRF-grunnpakke
Denne pakken inneholder grunnkomponentene du trenger for å oppgradere båten med Simrad-autopilotsystem, utviklet for rorstyrte fartøyer på opptil 35 fot. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og velg en Simrad-autopilotkontroller eller -multifunksjonsskjerm.

NAC-2-grunnpakke for autopilot
Denne pakken omfatter Simrad NAC-2-autopilotprosessoren, Precision-9 SSD-kompasset samt alle kabler og kontakter som kreves for å bygge en NMEA 2000®-nettverksbuss eller koble til autopilotsystemet til et eksisterende NMEA 2000®-nettverk. Denne pakken anbefales for båter med påhengsmotorer og hekkaggregat opptil 35 fot og er egnet for bruk med svakstrømsdrivpumper, inkludert Simrad RPU80, mekaniske drivenheter, som Simrad SD10, hydrauliske lineære drivenheter, som HLD350, og magnetventiler.

Flere kontrollmuligheter
Velg fra et utvalg av dedikerte autopilotkontrollere, eller kontroller autopiloten fra den eksisterende Simrad-multifunksjonsskjermen. Installer ekstra autopilotstasjoner, som er perfekte for fartøyer med to rorposisjoner, eller legg til den trådløse fjernkontrollen Simrad WR10 for øyeblikkelig styring og autopilotkontroll fra hvor som helst om bord.

Enkel installering og oppsett
Simrad-VRF-teknologi (Virtual Rudder Feedback – virtuell rorrespons) eliminerer behovet for å installere en mekanisk rorresponsenhet på båter med utenbordsmotorer og hekkaggregat (innenbords/utenbords). VRF-teknologi forenkler autopilotinstalleringen betydelig, samtidig som den leverer kompromissløs Continuum-styringsytelse. Plug-and-play-kontakter reduserer behovet for manuell kabling og gjør installasjonen enklere. NMEA 2000®-nettverkstilkobling i henhold til bransjestandarden tilbyr pålitelig tilkobling til sensorer, autopilotkontrollere og multifunksjonsskjermer, uansett hvor de befinner seg om bord. Automatisk justering gjør oppsettet enklere og sikrer optimal styringsytelse, mens automatisk kompasskalibrering gjør kursen mer nøyaktig mens du reiser.

Minimumskrav til produkter
Krever en hydraulisk styrepumpe eller mekanisk drivenhet, og en kompatibel Simrad-autopilotkontroll eller nettverkskoblet multifunksjonsskjerm.

Nøkkelfunksjoner
- Komponenter for grunnsystem for autopilot – bare legg til en drivenhet og kontroller
- Perfekt for båter med utenbordsmotor og I/O-motor på opptil 35 fot
- Kompatibel med svakstrømsdrivpumper, mekaniske drivenheter, hydrauliske lineære drivenheter og magnetventiler
- Kontrolleres med Simrad AP44-autopilotkontrolleren, IS42-skjermen og OP12-tastaturet eller en nettverkstilkoblet multifunksjonsskjerm
- Virtuell rorrespons eliminerer behovet for å installere en mekanisk rorresponsenhet
- Enkelt oppsett med automatisk justering og kompasskalibrering
- Plug-and-play-kontakter for enkel installering
 

I Esken:

Micro-C-nettverksbussett
Precision-9-kompass
NAC-2-autopilotcomputer

 

Lenker
Min side