Skip to main content
Til toppen

West Mini Reparasjonssett

  • Praktisk alt-i-ett pakke
  • Limer tre, glassfiber, stål m.m.
  • For båten, hytta, hjemme
101
EAN: 5023181010212
Lager nettbutikk:
Varenr.: 1505-10
WestSystem
inkl. mva.

West System Mini Reparasjonsett

Inneholder alt man trenger for å utføre en liten reparasjon på båten, hytta eller hjemmet.
Pakken består av 300 gr epoxy, fyllstoff 403 og 407, doseringssprøyter, påføringsverktøy, hansker og brukerveiledning.

West System epoxy er spesielt utviklet for bruk i maritime konstruksjoner og der man må ha solide forbindelser mellom tre, plast, stål og aluminium. West System epoxy limer til tre, glassfiber, stål, aluminium, glass, betong, isopor med mye mer. Inneholder ikke løsemidler. Det hverken lukter eller avgir giftige gasser. I herdet tilstand er West System epoxy ekstremt sterkt, vannfast og vanntett. Benyttes til liming, laminering, fylling, nating, tetting overflatebehandling med mer. I tillegg til selve limet inneholder West System epoxy-produkter ulike fyllstoffer, fargepigmenter, påføringsredskaper, glassfiber- og karbonduker som gjør at man kan tilpasse produktet nøyaktig slik man selv vil til ulike typer arbeid og reparasjoner. 

 

Inneholder:
105 Resin,  Er selve basen i WEST SYSTEM serien. En klar epoxy resin med lav viskositet som ved sammenblanding med en av west system herdere formes til en væske som lett trenger inn i trefibre, kunstfibre og til slutt herder til en meget sterk og solid overflate, med ypperlig festeevne. Den kan påføres både med rull og med pensel. Epoxyen er klar og gjennomsiktig og egner seg derfor godt på treverk der man ønsker seg en naturlig finish.

205 Herder, Brukes mest ved liming i lave temperaturer, og for å oppnå rask herding ved romtemperatur. 105 resin / 205 standardherder har en brukstid på ca. 10 - 15 min. ved 21oC.Epoxyen herder til en fast tilstand i løpet av 5 - 7 timer ved 21o C, og er fullherdet iløpet av 24 timer.

Tillsettningstoff 406: Tilsettes for å kontrollere viskositeten til standardblandingen (gjøre den mer tyktflytende). Dette fyllstoffet kan også brukes i kombinasjon med andre fyllstoffer. Anbefalt tilsetning: Fra 3 - 10% av blandingens totale vekt.

Tillsettningstoff 407: Dette fyllstoffet brukes for å lage en flytende og glattende sparkelmasse som er lett å slipe og forme. Brukes mest til kosmetisk arbeid, men også til strukturelt arbeid derfyllstoffets lave vekt kan gi fordeler. Anbefalt tilsetning: 20 - 30% av blandingens
 

Påføringsredskaperedskaper hansker, våtservietter og instruksjoner.

Lenker
Min side