Til toppen

Retur og bytte

Hvordan returnerer/bytter jeg en vare kjøpt i nettbutikken?
Har du mottatt en vare som ikke svarte til forventningene, ikke passet eller liknende kan du få byttet varen hos oss og få pengene tilbake eller ny vare. Send en e-post til salg@maritim.no der du beskriver hva du ønsker, bytte eller pengene tilbake. Vi lager da ett notat på ditt kundekort med disse opplysningene. 

OBS! Ved retur av varer ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen! Pakk varen forsvarlig inn, husk at vi må selge varen som ny.  Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal bytte en vare skal varen være ubrukt og originalemballasjen være uskadd. Husk at pakker som sendes i post kan få tøff behandling.

Kortbetaling
Klarna vil refundere deg beløpet tilbake til benyttet kort

Faktura
Dersom du returnerer alle varer på din ordre vil faktura annulleres ved retur. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura. I noen tilfeller vil du motta en oppdatert faktura av Klarna etter retur er registrert. OBS! Det er dessverre ikke mulig å legge til varer eller bytte til en dyrere vare dersom du har betalt med kort i nettbutikken!