Skip to main content
Til toppen

Retur og bytte

Hvordan returnerer/bytter jeg en vare kjøpt i nettbutikken?
Har du mottatt en vare som ikke svarte til forventningene, ikke passet eller liknende kan du få byttet varen hos oss og få pengene tilbake eller ny vare. Send en e-post til salg@maritim.no der du beskriver hva du ønsker, bytte eller pengene tilbake. Vi lager da ett notat på ditt kundekort med disse opplysningene. 

Skriv ut returseddel herfra: Returseddel

Før du sender varer tilbake til oss må du fylle ut ett returskjema som beskriver hva du skal returnere og hvorfor.

Her finner du returskjema: Returskjema

På varer som returneres iht angrerett så får du som kunde tilbakeført det du betalte for varen + frakt en vei. 

OBS! Ved retur av varer ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen! Pakk varen forsvarlig inn, husk at vi må selge varen som ny.  Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal bytte en vare skal varen være ubrukt og originalemballasjen være uskadd. Husk at pakker som sendes i post kan få tøff behandling. Varer som er spesialtilpasset eller kappet på ønsket lengde det være seg tauverk, fenderlister osv. kan ikke byttes/angres.

Kortbetaling
SVEA vil refundere deg beløpet tilbake til benyttet kort. Vi byttet i november 2022 betalingsløsning fra Nets til SVEA, så avhengig av når du bestilte vil du få tilbakebetaling fra aktøren som var i bruk når du bestilte varer.

Faktura
Dersom du returnerer alle varer på din ordre vil faktura annulleres ved retur. OBS: Sjekk at faktura ikke forfaller før vi mottar retur. Ta kontakt med oss på salg@maritim.no så kan vi utsette forfallsdato. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura. I noen tilfeller vil du motta en oppdatert faktura av SVEA etter retur er registrert. OBS! Det er dessverre ikke mulig å legge til varer eller bytte til en dyrere vare dersom du har betalt med kort i nettbutikken!
 

Min side